12 مهر 1402

اثبات مالکیت و سپس درخواست صدور سند

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
محمد سواری پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدر شوهر بنده 8قصب از زمین کشاورزی دست نوشته داده به من خودش هم سندش دستیه. من چطوری سند تک برگ بگیرم. آیا می‌ه تو زمین مشاوری خونه ساخت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در بدایت امر می بایست دادخواست اثبات مالکیت رو به دادگاه ارائه بدید و در صورت وجود شرایط قانونی می توانید درخواست صدور سند بدهید در خصوص ساخت و ساز نظر به اینکه کاربری زمین کشاورزی می باشد نمی توان ساخت و ساز کرد لیکن اگر امکان تغییر کاربری وجود داشته باشد می توان کاربری زمین را تغییر و سپس ساخت و ساز نمایید