13 مهر 1402

کلاهبرداری اینترنتی........

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد سواری پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من ب مدت دو روز بودم از طریق سایت دیوار گول خوردم حساب اجاره ای واسه ارز دیجیتال و نزدیک بیست میلیون هر سری ی مبلغ میریختن من براشون ارز میخریدم بعد فهمیدم خودشون گفتن ما دزدیم و پول دزدی ب حسابتون میزدیم و اخرین مبلغی ک زدن 10 میلیون بود ک از طریق عابر بانک زده بودن ک گفتن اشتباهی واسه یگی دیگ زدن اون نفر سقفش پرشده رفته از عابر بانک براتون انتقال بده ک فک کنم همینجورم بود یعنی اینم واسه من درد سر میشه خیلی میترسم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه اموال برداشت شده از مردم به حساب شما واریز می گردد شما متهم ردیف اول می باشد مگر اینکه بتوانید ثابت کنید که جرم ارتکابی از ناحیه اون اشخاص می باشد