13 مهر 1402

حق ارتفاق جهت آب بری از ملک دیگری

دسته بندی : حقوقی | اثبات حق ارتفاق
رضا ایکدر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

منظور از حق ارتفاق ممرانتقال آب چیست آیا حق رفت وآمد است یا آب بری است واگررفت وآمد است آیا رفت وآمددائمی است ویا موقع آبیاری این جوی درخانه است وقدمتش از خانه بیشتر است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام حق ارتفاق از آب که در ملک دیگری هست شامل لوازم آن نیز می شود اذن در شئی اذن در لوازم آن هم می شود و طرفی که حق ارتفاق از آب دارد می تواند برای دست یافتن به آب مجرا در آن ملک رفت و آمد نماید ولی باید گفت که این رفت و آمد نباید به اندازه ای باشد که صاحب ملک در خصوص حریم خود دچار مشکل شود