18 مهر 1402

انتشار نسخه pdf کتاب ها و ضمانت اجرای آن

دسته بندی : مالکیت معنوی | مالکیت فکری
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من میخواهم پی دی اف کتاب ها رو بفروشم یعنی به صورت اینترنتی فایلpdfبفروشم من میتوانم فایل ها رو در سایتم قرار دهم و اگر ناشر بخواهد آن ها را حذف کنم چون هیچ گونی کپی رایتی مشخص نیس به نظر شما جرم دارد!؟یا من فقط بعد نیاز هست فایل را پاک کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله این عمل جرم می باشد و شما بدون اجازه مولف و مترجم یک اثر نمی توانید آن را منتشر کنید و این کار بر اساس قانون حمایت از حقوق مولفان، منصفان و هنرمندان می تواند مجازات حبس داشته باشد.