18 مهر 1402

خلع ید ، تصرف عدوانی ملک

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
فائزه فرش چی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر،سال 60 پدربزرگم از دنیا رفته،سه سال بعدش به خانواده پدرم زمین خانه در روستا میدن بابت اینکه روستا کلا تغییر میکنه،عمو های بنده تصمیم میگیرن خانه رو بسازن،از پدرم مبلغ 30هزار که 6 برابر پول زمین هست میگیرن که بسارن و بعدا سهم خودشون رو به پدرم پس بدن ،ولی میساز و پول رو پس نمیدن و چون زمین ارزشی نداشته میگن مال خودت،و سندی هم نداشت ،بیست سال بعد خانه های روستا رو سند میزدن به صورت علنی،و همه خبر داشتن ،از طریق شورا ،بیست سال از سند گذشتن پدرم میگذره، الان دو تا از برادرهاش میگن ارث پدر بوده و ما میخوایم ،اینم بگم ،ما سه بار خونه رو از اول ساختیم بار آخر سال 96 وقتی زلزله سرپل اومد ساختیم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر عزیز طبق قانون ثبت ،ملک برای کسی که به اسم اون ملک ثبت شده باشه ، مدارک و ادله های آنها باید بررسی شود و مدارک و ادله های شما ، هزینه های که روی ملک انجام دادید ، آگاهی و عدم آگاهی شما لحاظ نمی گردد ، بهتر است به سابقه ی تصرفتون در ملک ، و عدم رجوع آنها برای گرفتن سهامشان که نشان از قبولی ضمنی آنها برای اینکه ملک متعلق به خانواده پدر شما است استناد کنید . البته باید مدارکتان مورد بررسی قرار بگیرد