19 مهر 1402

تقصیر پزشک منجر به فوت فرزند

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به فوت
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر خانم اینجانب در مرداد1402 به دلیل عدم نداشتن علایم تکان جنین در شکم به بیمارستان لاله تهران مراجعه نموده که از طریق نوار قلب متوجه میشوند نوزاد تکان کم داره و بر اساس دستور پزشک سونوگرافی انجام میشود و سونوگرافی همه چیز نرمال نشان داده و خانم اینجانب با دستور پزشک ترخیص میشود ولی به فاصله نصف روز و بعد از انجام مجدد سونوگرافی متوجه شدیم که نوزاد قلبش نبض نمیزند در صورتی که اگه بار اولین سونوگرافی درست تشخیص میداد از طریق عمل میتوانستند نوزاد سالم بدنیا بیاورند (هفته اخر بارداری) سوال بنده این است که چگونه و از چه طریقی و کجا باید شکایت کنم و اینکه از پزشک یا دکتر سونوگرافی یا کل بیمارستان باید شکایت کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام واقعیت ان است که مافیای بهداشت قابل رخنه نیست و حق ناحق زیاد میشود ولی شما در دادسرا علیه بیمارستان و پزشک به جهت قصور در امر پزشکی منجر به فوت شکایت تا به پزشکی قانونی ارجاع شود انشاا... به نتیجه برسید