22 مهر 1402

ایراد ضرب و جرح عمدی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
سیده فاطمه موسوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام سوال بنه اینه که برای اثبات اینکه شخصی 4 نفر را بر علیه ما اجیر کرده فیلم دورین مداربسته و شاهد و پیامک ارسال شده کالی میباشد؟در فیلم آن شخص که حدود 5ساعت قبل هماهنگ میشود باهاشون و موقع حمله به سمت ما هم در فیلم به همراه شاهد موجود است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در این گونه موارد بار اثباتی به عهده شاکی می‌باشد و اعتبار فیلم در دادگاه بسته به نظر قاضی هست پیشنهاد می‌شود که حتماً از وکیل دادگستری کمک بگیرید تا با بررسی پرونده و دلایل طرف مقابل کمک و راهنمایی بهتری به شما ارائه نماید