26 مهر 1402

اتهام تجاوز به بیمار سندرومی

دسته بندی : کیفری | جرایم اطفال
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یکی از دوستانمون بچه پسر معلول سندرومی داره و مریضی سرع هم دا ره که چند روز پیش بهش تجاوز شده و متاسفانه در پزشکی قانونی از ترس و وحشت تجاوز حاضر به آزمایش نشده به زور هم نتونستیم ازش آزمایش بگیریم چون ترس تجاوز مونده
و بد جور موندن در بن بست و قانون و... هیچ کمکی بهشون نکرده
و خانواده آسیب دیده میخوان خودشون دادگاه تشکیل بدن
آیا راه کاری هس که از این بن بست در بیان یا برن طرف و بکشن و خودشون اعدام بشن چون همه خانواده گی آبروشون رفته و داوطلبان میخوان بعد مجاز ات کردن طرف اعدام بشن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورتی که صرفا معاینه پزشکی قانونی بدلیل ترس بیمار باعث‌بسته شدن پرونده می شود پزشکی قانونی می تواند به بیمار ارام بخش داده و به راحتی معاینه صورت پذیرد باتشکر