27 مهر 1402

توقیف کلیه وجوه نقد در منزل بابت اتهام مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم پولی که ماموران مواد مخدر در بازرسی از خانه برمیدارند چگونه قابل بازگشت است پولهم بصورت دسته شمارو بانکی بوده باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی توجه داشته باشید که مواد مخدر � جمله اتهاماتی می‌باشد که اموال متهم �قیف و مصادره می‌شود در این صورت وجوه مذکور نیز مصادره خواهد شد مگر اینکه ثابت نمایید این وجوه ناشی از مواد مخدر و غیره نبوده