27 مهر 1402

خلع ید از متصرف که مدعی اجاره می‌باشد

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام از بزرگواران محترم عاجزانه خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.در آپارتمانی 14 سال هست ساکنم با اجاره نامه رسمی.که مالک شوهرخواهرم بود و برج 3 آپارتمان رو به شخصی فروخته.مالک هم رفته سند تک برگ گرفته. الان برای خلع ید رفته از من شکایت کرده. همان طور که مستحضرید برای دعوی خلع ید یکی ازارکان تصرف عدوانی هست.ولی من از 14 سال قبل در این اپارتمان ساکنم.عاجزانه تمنا دارم منو راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی توجه داشته باشید که اگر قرارداد اجاره شما به صورت رسمی سالانه تمدید می‌شده است در این صورت تصرف شما به صورت قانونی معذون تلقی می‌شود ولی اگر قرار داده شما تمدید نشده یعنی فقط به صورت شفاهی بوده باشد در این صورت فروشنده سابق را یعنی داماد خودتان را به عنوان مجلوب ثالث باید در دعوای خلعیت دعوت نمایید تا ایشان تصرف شما را ناشی از اذن بداند و قرارداد اجاره را تایید نماید در غیر این صورت شما در مقابل خریدار جدید غاصب تلقی می‌شوید در صورت نیاز تماس بگیرید