29 مهر 1402

طرح دادخواست مطالبه ضرر و زیان

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
پیمان یاری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

بادرود وعرض ادب
احتراما ایا بین کارشناسان ووکلای محترم اقایان وخانم ها فردی هست که با نحوه دادخواست مطالبه خسارت ناشی ازتقصیر وتخلف قاضی اطلاع ویا سابقه کاری داشته باشدالبته با ذکر این توضیح قبلا تخلف وتقصیر دردادسرای محترم قضات کیفرخواست صادر ودادگاه محترم عالی انتظامی نیزمحکومیت صادرنموده است . ممنون وسپاسگزارم ازطریق تلفن مرا مطلع وارشادبفرمائید

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام شما میتوانید اقدام به مطالبه خسارت حقوقی از قاضی بر مبنای حکم اخذ شده اقدام نمایید