30 مهر 1402

رفع مزاحمت از طریق دادخواست حقوقی

دسته بندی : حقوقی | رفع مزاحمت
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده زمینی داخل محدوده شرکتی دارم که الان شرکت اورده دور تا دور زمین هارو حصار کشیده و درب کذاشته و نگهبان کذاشته و الان به من میگن هروقت میخوای بری سر زمین خودت کارت شناسایی نشون بده و برو سر زمین خودت.و دوربین مدار بسته هم که متجاوز به زمین من هم هست نصب کردن. هم چنین اوردن دور تا دور زمین من نخاله ریختن و استخر زدن و ابهای الوده و پسماندش رو ذخیره میکنن و به زمین من خسارت وارد کردن
من رفتم شکایت کردم و برای تامین دلیل کارشناس هم بردم و همه چیز رو تایید کرد.
بعد من شکایت حقوقی کردم .
الان میخوام بدونم  در جلسه اول قاضی  با نظر کارشناس اول که برا تامین دلیل داده بودن حکم میده که من برم درب و حصاری که اونا کشیدن رو بردارم یا نه؟و خود قاضی دوباره کارشناس مفرسته؟و همچنین
الان به خاطر ممانعت و مزاحمت از حق(کذاشتن درب و حصار و نگهبانی ) هم میتونم  لایحه بفرستم و شکایت کیفری هم بکنم؟و به این شکایت کیفری هم تو همون دادگاه رسیدگی میکنن؟
به وقت دادگاه هم 15 روز مونده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی � همان میزانی که شما می‌توانید با حقوقی با عنوان رفع مزاحمت شکایت نمایید �‌توانید از طریق کیفری نیز از ایشان شکایت نمایید و و احتمالاً دادگاه علاوه بر تامین دلیل ممکن است موضوع را به کارشناسی نیز ارجاع دهد بهتر است از محل ایجاد مزاحمت حتماً عکس و فیلم تهیه کنید برای روز دادگاه