01 آبان 1402

توقف محموله و خودرو و عدم پیگیری از جانب مالک محموله

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
پیمان یاری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خدمت شما .رانده هستم زیر نظر تعاونی صنف حمل وپخش فرآوردهای نفتی باری از مبدا به مقصد زدم طبق حواله ومجوز از شرکت نفت جهت مشتری بین راه شخصی شکایت کرد که این ماشین سوخت داره پلیس 110جهت برسی به کالای قاچاق فرستاد و پرونده دادن تعزیرات صاحب بار فقط یک بار به تعزیرات حکومتی مراجعه ونامه داده که سوخت مال من هست و متاسفانه ول کرده رفته هیچ چیزش گیر نیست بارها زنگ زدم بهش که یکماه ماشین من توقیف شده فقط میگه بار من قانونی هست آیا من که کرایه می‌گرفتم و می‌دونم حوالش قانونی بوده من باید وثیقه برای آزادی بزارم یا صاحب بار واگر نیامد میتونم به قوه قضائیه شکایت کنم ممنون میشم محض راضی خدا بهم جواب بدید آره یا نه ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام بابت ترخیص ماشین شما باید وثیقه بذارید و در خصوص عدم مراجعه و خسارت وارده بخاطر توقیف ماشین شما می توانید طرح شکایت نمایید و پیشنهاد بنده برای شما در ابتدای امر ارسال اظهار نامه رسمی هست