02 آبان 1402

نصب کنتور گاز و انفجار خانه منجر به فوت 4نفر

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
اسماعیل علیپور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام برادر من 14 سال پیش کنتور شرکت گاز نصب میکرد بعد از دوروز گاز در خانه ای منفجر شد و4نفر فوت شدند الان قتل غیر عمد دیه بریدهاند
حالا مجددا به حکم میحواد اعتراض بزنه لطفا بهترین وکیل برای پیگیری پرونده رو معرفی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اولا در ارایه سوال به درستی طرح نشده و زمان وقوع و زمان صدور حکم دقیق مشخص نیست هرچند شما به 14سال قبل اشاره ای شده اما مشخص نیست منظور سابقه کاری ایشان بوده یا مدت زمانی که بر اساس نصب گاز و انفجار اعلام جرم شده باشد ؟ و سوم اینکه در خصوص قصور ایشان در نصب آیا ارجاع به کارشناس رسمی دادگستری شده است و همچنین اینکه آیا رابطه سببی بین فعل ارتکابی یا نصب کنتور با وقوع انفجار مشخص شده یا عامل دیگری در آن انفجار دخالت داشته که لازم است بیان گردد تا بهتر بتوان به آن پاسخ داد