02 آبان 1402

حکم اعدام و تقاضای تخفیف در مورد حکم صادره

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش شیشه وروانگردان
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام برادر منو با 1کیلو هرویین و 2 کیلو شیشه حمل میکرده گرفتن قاضی رای اعدام داده ولی به دیوان عالی پیشنهاد داده یک در جه تخفیف بدن برادرمم اعتراض کرده به حکم شعبه یک دیوان عالی منتظریم جواب اعتراض بیاد
چیکار باید بکنیم به دیوان عالی مراجعه کنیم یا منتظر رای دیوان باشیم
بنظر شما با این حکم تخفیف میدن به برادرم سری اولشم هست سابقه هم نداره ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

باسلام و درود بهتر است جهت پیگیری موضوع و همچنین اهمیت بالای حکم صادره از وکیل پرونده بخواهید از شعبه رسیدگی کننده پیگیر موضوع باشند.