07 آبان 1402

اجرای احکام دادگاه انقلاب

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
داود قاسم زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و درود خدمت شما
بنده رو با 164 گرم گراس گرفتن که 102 گرم داخل خونه بوده و62 گرم دستم بوده برای اون 102 گرم نگهداری زدن و برای اون 62 گرم زدن در معرض فروش بنده با 107 میلیون وثیقه از برج 4 پرونده باز دارم و هیچ سابقه کیفری و سوپیشینه ای ندارم الان برای من مهلت 10 روزه اجرای حکم اومده میخوام بدونم آیا برای بار اول که من متهم شدم ممکنه بهم حبس بخوره و زندانی بشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام دوست عزیز حسب اطلاعاتی که مبنی بر احضا ر طی 10 روز مرقوم نمودید به این معنی می باشد که پرونده شما مورد رسیدگی قرار گرفته و حکم قطعی شذه و مجازات شما طی حکم صادره توسط دادگاه تعیین شده احضاریه اجرای حکم زمانی از سوی شعبه اجرای احکام صادر میشود که حکم قطعی شده و محکوم علیه برای اجرای حکم و تحمل کیفر اخضار میشود