آیا این موضوع تاثیری برروی پرونده دارد؟

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من یه پرونده مواد مخدردارم ک درزندان هستم.ب جرم حمل.سال1400 باماشینی ک خلاف میکردم این ماشین رو دادم چندروزی به شخصی که براش مواد جابجا می کردم .وقتی ماشین دستش بود تماس گرفت که بیمه شخص ثالثش تموم شده گفتم بیمه کن بیمه رو ب نام خانم خودش صادرکرددرصورتی ک ماشین مال بنده هستش و هیچگونه موضوع فروشی باایشون نداشتم و سندوپلاک بنام بنده هستش‌‌.ازطرف دیگه وقتی بنده روگرفتن 251 کیلوتریاک بود ک ازاین مقدار21کیلو مربوط ب ایشون بود و چون ضامن ایشون شده بودم برای خرید38تومن واریزر کردک الباقیش روهم پرداخت نکرد. و موقع گرفتار شدن گفتن اسمی ازمن نبر چون باهم دوست بودیم اسمی ازایشون نبردم اما اکنون ایشون رفتن شکایت کردن از من ک مبلغ 38 تومن واریز کرده ب حساب بنده بابت خرید خودرو ظاهرا ب استناد بیمه ولی هیچگونه اسنادی ندارند. سوالم اینه اگر من بخوام اسم ایشون رو بعدازاین مدت وارد پرونده کنم میشه یانه و ایا تاثیری خواهذ داشت یا تازه به ضررخودم هستش ؟ و موضوع بعدی ایا میتونه ب صرف بیمه مدعی خودرو بشه یا خیر. ازاینکه وقت گذاشتین ومطالعه کردین و پاسخگو هستید ازشماسپاسگذارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر شما باید از ابتدا ایشان را معرفی نموده اید الان که پرونده رسیدگی شده ورای صادر شده وشما در حبس هستید واین امکان وجودندارد.