09 آبان 1402

مجازات استفاده غیرمجاز از عناوین علمی

دسته بندی : مالکیت معنوی | ثبت اثرات هنری و ادبی
مقصود درویشی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر . اینجانب رساله دکتری دانشجوی دکتری را انجام دادم . ایشان پس از انجام رساله درخواست عودت وجه نموده و از طریق شورای حل اختلاف به صورت غیابی رای مبنی بر عودت وجه گرفته است. طبق صحبت انجام شده قرار بوده است که ایشان از متن رساله که بنده تحویلشان داده ام استفاده ای نکنند. متاسفانه همان متن را به دانشگاه ارائه دادند و دفاع نموده اند. طریقه شکایت از ایشان چگونه می باشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در واقع آماده کردن و نوشتن هر گونه پژوهش علمی مانند رساله، پایان نامه، مقاله، طرح پژوهشی، کتاب و… و کلیه آثار الکترونیکی و غیر الکترونیکی برای کسب مدارج تحصیلی، یا بالا رفتن حرفه و شغل توسط افراد دیگر جرم بوده تخلف و پیگرد قانونی دارد.