12 آبان 1402

خرید و فروش امتیاز مسکن

دسته بندی : حقوقی | ابطال مبایعه نامه (مالی)
مجید فراهانی تبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ما یه امتیاز مسکن ملی خریدیم از املاکیای خدانشناس (امتیازا خرید و فروششون غیرقانونیه)،ما اصلا صاحب امتیاز و ندیدیم ،بعد برا قسطا من پیام دادم ب این صاحب امتیاز ک هر وقت پیامک واریزی میاد اطلاع بده ،انوقت ب من در میاد میگه شما باید یچیزی ب من بدین ،بهش گفتم ما خودمون دویس میلیون خریدیم همون قیمتی ک املاکی ب ما گفتن
الان خودش 135 فروخته میگه من ضرر کردم
املاکی گفته هر وقت فروختم یچیز میدم بهت ،الان زورش ب املاکی نمیرسه گیر داده ما،داره هر روز ب من پیام میده توروخدا بگین من چیکار کنم ،تنها مدارکی هم ک ازشون دارم تعهد محضری و اقرار نامه ،و سفته یک میلیاردی ک داخل مدارک ثبت شده ،بخام املاکی هارو تهدید کنم و برم اتحادیه پای ما گیر نیس،این شخص هر روز ب من پیام میده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود مخاطب محترم خرید و فروش امتیاز قانوناً ممنوع و در سایر موارد که مجاز هست نیز تحت شرایط خاصی انجام می‌گردد شما می‌توانید تحت عنوان کلاهبرداری از املاک شکایت کیفری نموده و خسارت خود را نیز مطالبه نمائید ضمناً در صورتی که انتقال امتیاز قانوناً ممنوع باشد شما می‌توانید ابطال قرارداد را نیز با تقدیم دادخواست بخواهید