16 آبان 1402

در صورت براعت و توقیف خودرو باز متهم می باشم

دسته بندی : مواد مخدر | خرید و فروش شیشه وروانگردان
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده 6سال پیش با ماشین پسرعموی پدر خانمم قرار شد خانمش را تا مقصدی برسانم که توی این فاصله ایست بازرسی ماشین را بازدید کرده موادمخدر شیشه کشف کردن که زندان افتادم وبه قید سند آزاد شدم وبعد 5سال که مرحله دادگاه طی شد واو هم فراری شد بنده تبریه شدم الان 6سال از پرونده میگذرد و ماشین توی پارکینگ دولت بوده و دوباره پول از داخلش کشف شده و دوباره دادسرا من را احضار کرده الان تکلیف من چیه ابلاغ اومده دفاع از اتهام انتسابی؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم با توجه به اینکه خودرو فوق در پارکینگ بوده و در تصرف شما نبوده شما مرتکب جرمی نشده اید با دادنامه براعت مراجعه و در خواست براعت کنید بلتشکر