17 آبان 1402

عدم تادیه ودیعه اجاره ازسوی موجر

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
محمد قرائتی ستوده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مستاجر هستم مالک توانایی برگشت فوری پول بنده رو نداره 3 ماه از قرارداد گذشته و من جایی دیگه قرارداد بستم و نیاز فوری به پولم دارم. قرارداد من با کسی دیگس که اون فروخته به کسی دیگه و جدیده با بنده قرارداد رو عوض نکرد . در واقع خونه در مالکیت بنده تغیر مالک داده بدون اطلاع بنده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اولا قرارداد اجاره شما با تعویض موجر و مالک عین مستاجره همچنان معتبر است ثانیا پرداخت و یعه اجاره نیز بعهده موجر فعلی است اما درخصوص عدم پرداخت و دیعه در مفاد قرارداد بندی وجود دارد مبنی براینکه درصورتیکه مستاجر از تخلیه ملک مورداجاره و یا موجر ازپرداخت ودیعه امتناع نمایند میبایست مبلغی را بطور روزانه به طرف مقابل پرداخت نماید و مستاجر تازمانی پرداخت ودیعه میتواند عین مستاجره را درتصرف خود داشته باشد