22 آبان 1402

کیفری، پرداخت رشوه به کارمند دولت

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
ابوالفضل احمدی دوقزلو
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

کارمندی با ادعای کذب که هیچ گونه مدرکی نداشته است اقرار نموده است از شخص الف مبلغ صدمیلیون رشوه اخذ نموده و بخشی از ان را به شخص ب و ج داده ام و برای ادعای خود مدرکی ندارد و صرف افرار خود جهت فرار از جرم اعلام‌ نموده است و صرف این ادعا تشکیل پرونده شده است برای اشخاص ب و ج و لذا درخواست مشاوره و اعلام موارد قانونی مستند جهت برائت را دارم و راشی نیز اعلام نموده پول را به کارمند داده است ن شخص ب و ج

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام و احترام باتوجه به توضیحات داده شده دلیلی بر محکومیت ب و ج وجود ندارد. لذا نحوه دفاع و مدارک ارائه شده در تصمیم نهایی مهم می باشد.