23 آبان 1402

اتهام اخذ رشوه و مجازات آن

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید برادرم نظامی قراردادی هست که بهش اتحام رشوه زدن یعنی پول را همکارش گرفته انداخته گردن برادرم الان نه مدرک دارن که ثابت کنن که پول به برادرم دادن یا به همکارش را گرفته فقط چند نفر را اوردن که بعنوان شاهد که پول را دادن به برادرم الان برادم چکار باید بکند هیچ مدرک کتبی وجود ندارد که ثابت کند که پول کرفتن فقط شاهدهست.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم در صورتی که وجهی به حساب برادر شما واریز نشده و با شخص که رشوه داده تماس تلفنی و هیچ نوع ارتباطی نباشد برادر شما می تواند انکار کرده و عنوا ن نماید که قصد پاپوش داشته و مرتکب هیچ جرمی نشده اند باتشکر