24 آبان 1402

عدم همکاری شریک طبق قرارداد

دسته بندی : حقوقی | رفع ممانعت از حق
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،من با کسی که مغازه اجاره کرده بوده به مبلغ60میلیون،پول به عنوان شراکت کاری فقط باسود50درصدفقط از سود خالص شریک شدم،ایشان قرار بودمغاز را اماده به کار کنه که بدون هیچ گونه توضیحی،کار را دامه نداد،وتعطیل کرد،مغازه را از انجایی که ما در قولنامه نوشته بودیم ایشان باید به عنوان شریک کار کلید دراختیار من بگذارد،وحق رفته امد داشته باشم،ایا الان من میتوانم کلید درست کنم وبه ان محل وارد،شوم چون وسایل کارم که متعلق به شغلم بوده در ان محل جا مانده،وهمچنین وسایلی که شخصی بود الان در مغازه جا مانده،وایشان تشریف نمیارند،در را باز کنن ومن هم کلید،نگرفته بودم چون هنوز محل کار اماده نشده بود،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورتی که قرارداد اجاره به نام شما هم می باشد شما شخصا می توانید جهت رفت آمد کلید تهیه کنید ولی اگر اجاره به نام شریکتان هست در این صورت اظهارنامه بدهید تا وسایل را به شما بدهد در غیر این صورت دادخواست رفع ممانعت از حق و یا شکایت کیفری ممانعت از حق بدهید