24 آبان 1402

اتهام قتل عمدی و مجازات ان

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
پسر عموی بنده رو تویه یه منطقه ای با سلاح کلاش کشتن و ما هم شاکی شدیم و سه نفر که مظنون بودیم رو دستگیر کردن
الان بعد از گذشت سه روز هرسه نفر رو بدون رضایت و آگاهی ما آزاد کردن، راه پیگیری چیه یا دلیل آزادی این اشخاص چیه؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم ممکن است فعلا با قرار وثیقه آزا شده تا به پرونده رسیدگی شود باتشکر