25 آبان 1402

صدور حکم نهایی در نتیجه شکایت کیفری

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
مائده زرخیزطلب
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ، رای دادگاه که در رابطه با شکایت که انجام داده بودم صادر شده میخواستم که برام بخونین ، کامل متوجه نشدم ، اشخاصی که ازشون شکایت کردم با چاقو حمله کرده بودم و میخوام بدونم براشون زندان بریدن یا نه

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام وقت بخیر جهت مشاوره و توضیح در مورد حکم صادره یا حکم ابلاغی را به صورت کامل ارسال بفرمایید ویااینکه از طریق سایت وکیلوند اقدام به تماس جهت مشاوره تلفنی نمایید.