25 آبان 1402

چک وسوالات حقوقی و مطالبه وجه چک اجراییه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
لیلا برزگر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام منو شوهرم می‌خواستیم یه دستگاه لیوان کاغذی بگیریم با یکی آشنا شدیم از طریق دیوار اینقدر حرف زد با حرفاش مارو گول زد رفتیم سمتش قیمت دستگاه 470 میلیون بود گفت 200 میلیون بدین ما بقی چک بدین ماهم 150 میلیون پول دادیم 6 تا چک دادیم بعد اومدیم خونه دیدم سرکوچه مون یه کارگاه لیوان زن هست رفتیم بپرسیم سودش چطوره گفت دستگاهاو از کی گرفتی گفتیم از آقا اقتدار گفت اون کلاهبردار پولتو ازشون بگیرین ماهم ترسیدیم رفتیم گفتیم والا صاحب خونه پول رهنشو میخواد فعلا منصرف شدیم گفت باشه پس میدم چک هارو برگشتی زد 50 میلیون به ما داد موند 100 میلیون هی امروز فردا میکنه تازه بعد یماه اومده میگه چک یماهه مینوسم برین والا موندیم چیکار کنیم می‌ترسیم اون چکشم برگشتی بخوره صاحب خونمونم پولشو میخواد کسی هست بهم راهنمایی کنه دیگه واقعا خسته شدم چه با زحمت پولو جمع کرده بودم 😔😔😔😔😔🙏🏽🙏🏽

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

چک رو ترجیحا صیادی بگیرید وثبتش کنه بعدش اگردبرگشت خورد اجراییه میگیرید واموالشوتوقیف میکنیدبه میزان خواسته