25 آبان 1402

خلع ید از ملک و اجرت المثل ایام تصرف

دسته بندی : حقوقی | خلع ید
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک دانگ از ملکی به من سال 93 ارث رسیده که تا الآن این ملک تصرف شده و چون دو واحد هم هست یکی اجاره داده شده و دیگری هم توسط برادرم تصرف شده، من چه نوع شکایتی می تونم انجام بدم که حقمو بگیرم، این ملک در تحریر ترکه هم آماده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه ملک دارای سند رسمی است میتوانید دادخواست خلع ید اقدام نمایید در صورت تمایل مدارک خود را از طریق درخواستهای حقوقی سایت ارسال تا برایتان دادخواست تنظیم نمایم