25 آبان 1402

در خصوص تصادف منجر به فوت

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
اگر که دوتا ماشین باهم تصادف کنن و راننده (مرد) یکی از ماشین ها فوت کنه و اون یکی (دختر) بره کما تکلیف چی میشه؟
اون دختر بعدها به هوش اومد ولی نقص عضو پیدا کرده پاهاش فلج شده و لال شد یه مدتی به خاطر شوکی که بعد از به هوش اومدنش بهش وارد شد کم کم بهتر شد با لکنت ولی خب نمیتونست دفاعی از خودش کنه چون حافظشم از دست داده
و همه چی برعلیه اش هست هم فیلم های مداربسته و هم حضور چند نفر شاهد
و تصادف توی آزادراه افتاده
دادگاه چه حکمی میده؟
آیا این فرد مشمول اعدام میشه مثلا زندانی بشه تا موقع خوب شدنش؟
اگه خانواده مقتول رضایت بدن سیر پرونده چطور پیش می‌ره ؟
اگه رضایت ندن چی؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، با توجه به اینکه این حادثه در نتیجه تصادف بوده قصاص یا اعدام منتفی است. بابت اینکه تصادف منجر به فوت بوده حبس خواهد داشت و هم چنین دیه نیز باید پرداخت شود. رضایت شاکی میتواند نهاتیا از موجبات تخفیف باشد. در صورت تمایل برای راهنمایی بیشتر می توانید به صورت تلفنی تماس بگیرید.