26 آبان 1402

سو استفاده از کارت بانکی شخصی

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام کارت بانکی همکارم دستم بوده و خودش رمزشو نوشته بود روی کارت و بعد از کار رفتش بیرون و کارتش رو نبرد با خودش بعد از دوسال یهفته من کارتهای بانکی خودم رو گم کردم و چنتا خرید با کوشی ب کارتش میزدم و خرید میکردم بعد بهم پیام دادم میخام کارت رو بسوزونم کارت اکه پول ریختی خالی کن کدفردا میسوزنم منم دیگه واقعا یادم نیست کارت رو جای جا گزاشتم و یا از فروشگاه دزدیدند..البته یکی دیگه از همکارم میگه من چنتا کارت بانکی مشتری ک از قدیم جا گزاشتند ریختم بیرون ... خلاصه الان با کارت ایشان همین یکی دوماه قبل کلاهبرداری کردند و چون کارتشون چنتا من پول ریختم استفاده کردم رفته از من شکایت کرده ک کارت دست ایشان بوده ..ولی بصورت مستقیم من کارتشون نگرفتم از خودش ...موقعی ک از کار رفتش بیرون نبردش کارتشو و دوسال همینجور فروشگاه بودش...بهم پیامک داد ک کارت امروز یا فردا میسوزونم ولی نرفته بود ک بسوزونه.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.شما باید اثبات کنید که سو استفاده تو سطح شما از کارت بانکی مذکور نشده ودر صورت اثبات این امر تبرئه می شوید