26 آبان 1402

پارکینگ الزام فروشنده به ایفای تعهد

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
لیلا برزگر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام بنده 10 ماه پیش یک واحد آپارتمان قولنامه ای خریدم که در قولنامه من و خریدار اول(قبل من ) با پارکینگ فروخته شده، یعنی
در تمام قول نامه ها پارکینگ ذکر شده ساختمان دارای 8 واحد میباشد که جای پارک 4 خودرو موجود است
موقع تحویل منزل فروشنده به من جای پارک مشخص نشان نداد
و گفت که به همه واحد ها پارکینگ نفروخته اند فقط چون همه همسایه ها ساکن نیستند ، باید منتظر آنها باشیم تا جای پارکینگ را خودمان قرعه کنیم، حالا بعد 10 ماه که همه جمع شدند دیدیم در قولنامه همه نوشته شده واحد با پارکینگ (بدون شماره یا محل )
الان که همه با مشکل و درگیری رو به رو هستیم و فروشنده پاسخ گو نیست ، تکلیف ما چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما بایددرخصوص الزام فروشنده به تحویل پارکینگ طرح دعوی کنید