29 آبان 1402

آیا اتاق پشت بام جزء و در مالکیت ملک طبقه بالا است؟

دسته بندی : حقوقی | رفع ممانعت از حق
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده یک طبقه از خانه ای دو طبقه را خریداری کردم به صورت قولنامه ای. اتاق خواب من در پشت بام واقع شده و راه ورود به پشت بام از اتاق من می‌گذرد. حال طبقه یک شکایت کرده که من راه به پشت بام ندارم و اتاق بالا باید تخریب شود. در صورتی که ایشان از ساختمان اطلاع کافی داشته و در مباینه نامه نیز اتاق و بام در اختیار اینجانب قرار گرفته. شکایت ایشان به جایی می‌رسد یا خیر.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام با توجه به اینکه پشت بام جزءمشاعات ساختمان است و فروشنده خلاف قانون اقدام به فروش اتاق پشت بام بعنوان جزیی از طبقه دوم بشما نموده از این حیث دارای ایراد و اشکال قانونی است مگر اینکه راجع به این قضیه با مالک واحد پایین به توافق برسید.موفق باشید.