29 آبان 1402

اتهام اخذ رشوه و مجازات آن

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
سال پیش علیه من پرونده ای به اتهام دریافت رشوه تشکیل شد پس از اینکه دوهفته در اطلاعات بودم با قرار وثیقه آزاد شدم پدر دادگاهای دیگر م شاهدخت و مدارک خود را ارایه دادم دادگاه پس از سه مرتبه ابلاغ به طرف بنده حکم جلب ایشان را صادر نموده میخواستم بدونم نتیجه دادکاه چگونه پیش میرود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم بله در صورتی که مطلع در جلسه بازپرسی حاضر نشود ایشان را جلب می کند تا اظهارات ایشان ثبت گردد باتشکر