29 آبان 1402

ایا شیشه دودی ماشین تخلف است

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
آیا دودی کردن شیشه ماشین جرم است؟
و اگر خودرویی دارای بیمه شخص ثالث باشد و تصادف کند در صورتی که آن ماشین شیشه دودی است آیا باز بیمه به آن تعلق می گیرد؟
این موضوع که خودروی شیشه دودی شده اگر تصادف کند بخاطر اینکه شیشه دودی است توسط پلیس راهور مقصر شناخته می شود در صورتی که در اصل مقصر نیست و طرف مقابل مقصر است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورتی که درجه دودی بالا باشد بله تخلف می باشد و در صورتی که شما مقصر تشخیص داده شده اعتراض بزنید در صورت قطعیت خسارت را بیمه پرداخت می کند ولی از راننده مقصر مسترد می کند باتشکر