03 آذر 1402

مشکل در صدور ویزا به دلیل شغل شهود

دسته بندی : مهاجرتی | سایر دعاوی
حسام الدین قاموس مقدم
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر در سند ازدواج بنده در قسمت مشخصات شهود یکی از شاهدین (آقا) شغلش را چیزی ذکر کرده که ممکنه منجر به ایجاد مشکل در فرایند صدور ویزا بشه اگر بخوام سند ازدواج رو برای ثبت درخواست ویزا ترجمه کنم باید در حداقل ترین حالت ممکن ابن کلمه رو Army ترجمه کنم . می خواستم این موارد رو بدونم :
1. آیا دالترجمه ها چنین کاری انجام میدن ؟
2. با توجه به اینکه هم کپی سند و هم ترجمه رو باید در اختیار سفارت بزاریم آیا این تناقض ممکنه بعدا موجب به مشکلاتی در صدور ویزا و در آینده در بحث اخذ اقامت بشه ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام و احترام. وظیفه قانونی مترجم رسمی، ترجمه جزء به جزء تمام حروف، کلمات، عبارات و علایم مندرج در سند است اما از طرف دیگر، بسیار بعید به نظر می رسد که شغل شهود ازدواج در صدور ویزا و بررسی پرونده مهاجرتی تاثیری داشته باشد. تاکنون دست کم بنده چنین مشکلی را مشاهده نکرده ام.