04 آذر 1402

خودرویی خریداری کردم و بعد از تحویل متوجه نواقص در آن شدم باید چکار کنم؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.من 8/28یه ماشین پرشیا مدل 93رو به قیمت 325میلیون معامله کردم ولی ماشین رو تحویل نگرفتم مبلغ پنجاه میلیون واریز کردم روز 8/30مبلغ صد میلیون دیگه واریز کردم سه تا چک هم به مبلغ های 125میلیون یک ماهه وپنجاه میلیون ده روزه ویک چک 10600000هم واسه سود 125میلیون واسه پنجم همین ماه دادم ماشین رو تحویل گرفتم اما وقتی برم تشخیص رنگ ماشین دارای یه سری ایراد از جمله کاپوت وسقف داره که به من نگفته بودن من دوباره ماشین رو برگردونم که تحویل بدم اما گفتن چند روز سوار بشید تا یکی بدون ایراد رو پیدا کنیم اما الان هیچی رو قبول نمی‌کنند لطفاً راهنمایی بفرمائید.ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام ودرود کاربر محترم جهت اعمال نظر دقیق می بایست قرارداد شما مطالعه شود تا شروطی که در آن درج شده مورد بررسی قرار گیرد در صورتیکه اسقاط کافه خیارات در قرارداد درج نشده باشد می توانید قرارداد را فسخ کنید در غیر این صورت می توانید اضافع ارزش خودرویی که خرداری کردین را نسبت به قیمت و نواقص موجود مسترد کنید در صورت نیاز میتوانید از طریق سایت در خواست خود را ثبت کنید موفق باشید