07 آذر 1402

سواستفاده از طرح صنعتی

دسته بندی : مالکیت معنوی | طرح های صنعتی
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
یک نمونه سقف متحرک طراحی و ساخته ام. چند پروژه هم با این طرح اجرا کرده ام. مدتی است که که فردی تمامی طرح های من را از روی نمونه های اجرا شده کپی کرده و کسب درآمد میکند.
مبخواستم شکایت کنم ازش.
طرحم را تا الان ثبت نکرده ام.
برای شکایت و پیگیری قضایی بهتره که اول طرحم را ثبت کنم و بعد شکایت کنم؟
یا بدون ثبت هم میتونم از اون فرد شکایت کنم؟
ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

در صورت ثبت طرح شانس برد شما صد در صد است در غیر این صورت کمتر از پنجاه درصد طبق تجربه ی من شانس برد دارید