08 آذر 1402

سفارش اینترنتی از اسنپ فود وعدم ارسال سفارش

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
سعید بزرگی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض شد
من امشب ساعت نه در اسنپ فود سفارشی دادم که بعد از پنج دقیقه ادرس تحویل سفارش رو عوض کردم و از طرف اسنپ پیامکی رو دریافت کردم که ثبت شده این موضوع ولی بعد از تاخیر یک ساعته هنوز سفارش به من نرسیده بود که پیگیری کردم پشتیبانی با پاسخگویی بد حدود سه ساعت منو معطل کردن که ساعت دوازده شب شد و در اخر سفارش به من نرسید و حتی انگار من بدهکار انها بودم.من برای پرداخت این سفارش خوشبختانه از گزینه اعتباری استفاده کرده بودم و هنوز پول پرداخت نشده ولی سوال من اینجاست که میتونم همینجوری قضیه رو بدون پرداخت ولش کنم یا باید پیگیری کنم که یه وقت کلاهبرداری نکنن و مبلغ رو از من بگیرن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام به کاربر گرامی ،چون هنوز مبلغی از طرف شما پرداخت نشده مشکلی نیست و تخلفی صورت نگرفته اگر اقدام به برداشت کردند آنوقت میتوانید موضوع را پیگیری کنید