10 آذر 1402

قصور پزشکی در امورات پزشکی

دسته بندی : جرایم پزشکی | قصور پزشکی منجر به فوت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
بنده دوسال پیش خانمم موقع زایمان بچه فوت شده ،قصور پزشکی 20درصد پزشک رو مقصر کرده بیمه هم واریز کرده الان لایحه زدم برا ماده 85چقدر طول میکشه ماده 85و باید چیکار کنم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی کلیه واحدهای موضوع ماده 85 این قانون که شاغلین در آنها به اقتضای نوع کار در معرض بروز بیماریهای ناشی از کار قرار دارند باید برای‌همه افراد مذکور پرونده پزشکی تشکیل دهند و حداقل سالی یکبار توسط مراکز بهداشتی درمانی از آنها معاینه و آزمایشهای لازم را به عمل آورند و‌نتیجه را در پرونده مربوطه ضبط نمایند.