11 آذر 1402

مطالبه حق الوکاله وکیل از محکوم علیه

دسته بندی : حقوقی | پرداخت حق الوکاله
شهرزاد خوشخوتبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
خانم 30عدد سکه مهریه اش گذاشته اجرا و من اعسار گذاشتم و محکوم به پرداخت 2عدد پیش و هر 6ماه یک عدد سکه شدم حالا بعداز یک سال بعلت افزایش قیمت سکه تعدیل گذاشتم و خانم برای جلسه دادگاه وکیل گرفته بود و وکیل ایشان حق وکالت 20 میلیونی باهم توافق کردن الان رای دادگاه تجدید نظر بنفع خانم شده و الان 20 میلیون حق وکالت ازم مطالبه کرده و من سوالم این هست که میتونه 20 میلیون ازم مطالبه کنه و ازم بگیره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ، طبق حق الوکاله ای که در قرارداد ایشان درج گردیده چنانچه بیشتر از تعرفه قانونی نباشد میتواند مطالبه کند .