12 آذر 1402

آیا قبل از زمان سررسید چک میتوان اقدامی بابت تامین آن انجام داد

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
لیلا اردستانی رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مبلغ دویست میلیون از یک نفر میخام چکی به من داده برا نوزدهم آدر و از خیلی ها هم پول گرفته که بزنه تو کاری و سود به بقیه بده من یه برگ چک دارم که ثبت شده با یه برکه دست نویس فقط ازشون که اینقدر بهشون قرض دادم که تو این تاریخ پس بدن احساس میکنم میخان فلنگ رو ببندن بسیار مشکوک هستن ولی مدرک درست و حسابی برا اثباتش ندارم چطور میتونم جلوی فرار رو بگیرم و به خیلی ها کمک کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی تا جرمی محقق نشود نمیتوانید اقدامی کنید باید مدرکی جهت انجام کلاهبرداری یا وقوع جرم داشته باشید تا بتوانید اقدامات قانونی لازم را انجام دهیدهنوز زمان وصول چک شما نشده از این بابت هم کاری نمی توانید انجام دهید