14 آذر 1402

تصادفی بین خودرو و موتوری صورت می گیرد علیرغم پرداخت وجهی. توافقی مرتب درخواست وجه می شود

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من امشب داشتم مسير مستقيم و اصلي خودمو ميرفتم(با ماشين) كه يكدفعه ،از دور برگرداني كه سمت چپ قرار داشت يه موتوري با سرعت اومد جلو ماشين و متاسفانه با گوشه ي سمت چپ سپر با موتور تصادف كردم و موتور و ٢نفري كه روش بودن خيلي آروم افتادن روي زمين
ميخواستم بدونم اقا من مقصر هستم يا خير.
چون هزينه خسارت كمي كه براي موتورش بود دادم و اينكه بسيار اصرار كردم كه يكمي كه پاي راننده درد ميكرد ببرمشون دكتر ولي خودشون گفتن نه و هزينه خسارت و گرفتن و راضي بودن ختم ب خير شد ولي اينجوري كه معلومه همش زنگ ميزنن براي خسارت بيشتر الان من چكار كنم
در ضمن پليس هم نيومد چون گفتن با هم كنار ميايم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام با توجه باینکه در قضیه تصادف به پلیس خبرداده نشده تا ضمن حضور در صحنه با کروکی و ارائه گزارش کارشناسی مقصر را از غیر مقصر تشخیص وتعیین تکلیف کند.حال که این اتفاق افتاده شما دوراه دارید یا اینکه آنها راببرید محضر با احتساب پولی که قبلا به آنها داده اید به یک مبلغی توافق کنید وبه پول قبلی اضافه و به آنها پرداخت کنید و لی قبل از پرداخت رضایت بی قید و شرط خود را اعلام کنند و شما هم پول بایشان بپردازید و از پول پرداختی هم رسید بگیرید و بابت آنرا قید کنید.راهکار دوم به آنها بگویید بروند طرح شکایت کنند هرچه قانون تعیین کرد شما هم از قانون تبعیت و تمکین می کنیدوبعد شما را بخیر و ایشان را بسلامت.مأجور و محفوظ.