15 آذر 1402

 فرار دادن طفل 7ساله بوده.ک اون بچه بچه من

دسته بندی : کیفری | جرایم اطفال
مسعود میرصادقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام روز بخیر برا شوهرم 4ماه حبس تعزیری بریدن چندروز پیش خودشو معرفی کردجرمش فرار دادن طفل 7ساله بوده.ک اون بچه بچه من ‌شوهر سابقم بود ک اومد پیش من،شاکی شوهر سابقمه حتی قاضی اشاره کرد که انگیزش شرافتمندانه بود فقط در ی صورت رضایت میدادشاکی ک‌شوهرم منو‌طلاق بده،آیا شوهرم میتونه از زپایند استفاده کنه؟هیچ سوپیشنه ای نداره،؟خودمعرفم بوده،میشه راهنمایی کنید؟خودمم باردارم شغل شوهرمم آزاده ک‌اک‌بفمهن دیگ‌هاش کار‌نمیدن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام . کاربر گرامی برای پاسخ به سوال لطفا توضیح بفرمایید در رای دقیقا همسرتان به چه جرمی محکوم شده . برای مشاوره دقیق تر و امکان یا عدم امکان استفاده از نهاد های ارفاقی میتوانید از طریق سایت تماس بگیرید .