19 آذر 1402

مجازات فاعل معنوی جرم

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
مهدی خوش صفا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،وقتتون بخیر
این سوالات رو یکی از استادای ما ازمون پرسیده بود و گفته بود برای پاسخ به این سوالات بگید طبق چه ماده ای مجازات فاعل معنوی چیه
فردی دیگری را که از قضا فاقد مسئولیت است وادار کند که
1-از دیگری رشوه بگیرد یا اختلاس کند از محل کار و آن فرد مرتکب مجازات میشود مجازات فرد فاعل معنوی چیست؟
2-فردی دیگری را که از قضا مجنون است وادار میکند به ارتکاب زنا به عنف و آن دیوانه ارتباط را برقرار میکند مجازات فاعل معنوی چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام . در مورد سوال اول طبق ماده 128 ق . م . ا میتوان مجازات معاون یا فاعل معنوی را تعیین کرد و در مورد سوال دوم طبق بند الف ماده 127