22 آذر 1402

قانون کاروتامین اجتماعی

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | ابطال اقدامات تملکی موضوع ماده 9 قانون زمین شهری
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام پرونده در تجدید نظر دیوان عدالت اداری داشتم که حکم اداره کار شکسته شد که بررسی مجدد بشه در اداره کار جلسه تشکیل شد و پرونده فرستاده شده برای تحقیقات که آیا بنده در مرکز ترک اعتیاد کارگر بودم یا نه و اینجانب 2 سال است که دیگر در محل کار قبلی نیستم و امکان داره کسی منو نشناسه
سوال آیا تحقیقات از شورا یا کلانتری نجام می‌شود یا از مردم بومی و عادی و یا از داخل مرکز ترک اعتیاد
سوال آیا تحقیقات به صورت محسوس انجام می‌شود یا نامحسوس
لازم به ذکر است بنده پرینت واریزی های حقوقم و اقرار کارفرما
و چندشهادت‌نامه محضری دارم که کارگر بودم ولی کارفرما قبول نمی‌کند و اصرار داره بنده رایگان خدمت می‌کردم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باستناد ماده 94-91 قانون دادرسی کارو ‌امور اجتماعی،یک نفر بازرس معین میشود وکارت بازرسی برای ایشان صادر میشود که ظرف مدت 10 روز تحقیقات را تکمیل کند و تحقیق کننده با مراجعه به محل کاریا درصورت لزوم سایر محل های مرتبط و استماع اظهارات افرادی از دو طرف و بررسی دفاتر و سیستم های دفتری تحقیقات خود را با ذکر نام تکمیل مینماید،مضافا آنکه از موارد ادله اثبات دعوی شما سند واریز وجه دارید و از گواهی گواهان بعنوان اماره قضایی میتوانید استفاده کنید تحقیقات محلی نیز جز اماره قضایی ست.