25 آذر 1402

شکایت از اداره راه و ترابری

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | اعتراض به تعیین حریم املاک توسط وزارت راه و ترابری
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

هیچ اطراف شهر یعنی اطراف کمربندی اتوبان داخل شهر مجوز ساخت یا پروانه ساخت ندارن همه اونایی که ساخت ساز انجام دادن بدون مجوز و بدون ساخت ساز هستش ، هیش کدومشون ندارن فقط دلیل اینکه مصوبه سال 68 شاهراه ها حریم 38 متری دارن به جر اون چیزی ننوشته و جایی فقط میگن بخشنامه جدیدی آماده که اینجوریه ،

آقایی حیدری در یک شهر چند تا قانون به وجود میاد ، مگه امکان داره یک طرف کمربندی بشه 22/5 یک طرف بشه 38 البته اونم به اندازه 35 متر مغازه بقیه بشن 22/5 زمانی که اینجوریه باید به کجا مراجعه کنیم

این حکم تخریب هم دادستان ملکان حکم تخریب داده و امروز تخریبش کردن ، اگه امکان داره راه روش و راه چاره ای برامون بفرمایید به کجا مراجعه کنیم پرسش گذشته هم گفتم به دادکستری کل هم شکایت دادیم ولی بی جوابیم ، یعنی اداره راه میگه جواب بدیم به ظررر شما تموم میشه ملک شما میره و باعث رفتن همه ملک ها میشه اگه بدیم 22/5اون موقع شما از ما شکایت میکنید چرا بقیه گذاشتن ما نمی‌توانیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام دوست عزیز اگر شما با توجه به استعلام از اداره راه اقدام به ساخت و ساز کردین و در حال حاضر بنای شما تخریب شده باید از اداره راه به دیوان عدالت شکایت کنید برای مطالبه خسارت، بهتره در این مورد وکیل داشته باشید