13 بهمن 1402

مرجع صالح طرح شکایت از جهادکشاورزی

دسته بندی : دیوان عدالت اداری | اعتراض به تعیین حریم املاک توسط وزارت راه و ترابری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

برای شکایت به تایید حریم از سوی مدیریت کشاورزی شهرستان به کجا باید شکایت کرد دیوان بازرسی دیوان عدالت یا دادگستری

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی تحت عنوان احراز تخلف از طریق دفاتر خدمات قضایی به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید. موفق باشید