26 آذر 1402

اثبات حق ارتفاق در ملک

دسته بندی : حقوقی | اثبات حق ارتفاق
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید باتوجه به متن این رای بنده که تجدید نظر خواه وخوانده ابتدایی بودم ملزم به لوله کذاری جوی هستم یانه آقای حسین تقوايی فر به طرفیت آقای حسین دلک آبادی از دادنامه شماره 140125390003714011
شعبه دوم دادگاه عمومی حقوقی شهرستان جوين که درقسمت های مورد اعتراض حکم به اثبات حق ارتفاق تجديدنظر
خوانده نسبت به ممر انتقال آب ( جوی آب ) و قلع و قمع مستحدثات مسیر آن و محکومیت وی به پرداخت خسارات دادرسی
صادر شده ، وارد است. زيرا خواهان بدوی هیچ دلیل و مستندی بر وجود حق مورد ادعا در ملک تجديدنظرخواه اقامه و
ا به توصیف محل ووضع موجود
ابراز نکرده و رای دادگاه نخستین بر مبنای نظرکارشناس دادگستری صادر شده که صرفً
پرداخته و مويد حقانیت مشارالیه نمی باشد . تحقیقات انجام گرفته در اين مرحله از رسیدگی داللت بر اذن عبور آب از ملک
آقای حسین تقوايی فر دارد و نامبرده متعهد شده به منظور فصل خصومت مانع عبورآب نشود و مسیر حدود 16 متری جوی
آب که از ملک وی می گذارد را با اصالح جوی آب با لوله گذاری بازنگه دارد بنا به مراتب و با انطباق تجديدنظر خواهی
دادنامه تجديدنظرخواسته نقض وحکم بربیحقی خواهان ابتدای

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر طبق دادنامه صادره چون مدارک لازم ارائه نگردیده است دادگاه حکم بر بی حقی خواهان داده است.