28 آذر 1402

مجازات صدور چک بلامحل

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر لطفا جواب سوالمو کامل و واضح بدین مادرم از شخصی چک گرفته بودن و تو نامه اقرار کردن که سه تا چک گرفتن امانت و خیانت کردن چک الان بدون این که ثبت بشه دست نزول خوره اون شخص تو نامه دست برده سه تارو کرده نه تا و از مادرم شکایت کرده دوتا شاهد دروغینم به دادگاه معرفی کرده الان مادرم باید چیکار کنه و مجازات مادرم چیه لطفا دقیق توضیح بدین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اگر متن تغییر حاصل شده باشد متقابلا میتوانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول با تقاضای ارجاع امر به کارشناس شکایت نمایید و برای چکهای موجود نیز امکان ثبت دادخواست اعسار خواند داشت . مجازاتی برای مادر شما در نظر گرفته نخواهد شد. موضوع حقوقی است .