01 دی 1402

آقایی دارای شغل مهم

دسته بندی : کیفری | پرداخت رشوه
قاسم عنافچه
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام‌.آقایی دارای شغل مهم دولتی با خانمی نامحرم توی ماشین توسط پلیس دیده شده. بدون هیچ رابطه ی نامشروع. فقط باهم داخل ماشین بودن
و مامور پلیس که از شغل مهم اون آقا خبرداره تقاضای مبلغ بالایی رشوه کرده تا موضوع رو بپوشونه.
راهی وجود داره که این مامور بیشتر از این اذیت نکنه و موضوع خاتمه پیداکنه؟
آقای کارمند از چه روشی میتونه این مبلغ را پرداخت کنه که بعدا براش دردسر نشه
یا اینکه اون مامور به همین یکبار بسنده کنه و بعدها نخواد از،این موضوع سواستفاده کنه و مجدد طلب رشوه کنه؟با سپاس

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام اولا یک وکیل به قانون احترام و اجرای آن را برخورد لازم میداند و خلاف آن را هم تجویز نمینماید لذا باید ببینیم آیا آن پلیس فیلم گرفته که فرد مورد نظر وحشت دارد ضمنا به صرف وجود خانم در ماشین جرمی رخ نداده است برای مشاوره دقیق تر از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید